En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye geçim ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, standart baplara için daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir semtının zahir olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Demetevler mahallesinde mevcut maslahatletmeme İtfaaiye müfredatına muvafık şekilde yangın cıkış kapısı mimarilması gerekmektedir.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile Yangın çıkış kapısı istanbul uyumuyla hakikat orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması derunin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Başkaca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page